Datum Dag Tijd Spreker Omschrijving

22 februari 2020

Sjabbat

10:30

Harry Locht

Personalia

Harry Locht (1939), gehuwd en vader van drie gehuwde kinderen (en inmiddels opa van elf kleinkinderen), heeft na zijn pensionering als arts nog twee jeugddromen in vervulling zien gaan:
– het op de een of andere wijze mogen bedienen van/onderwijzen in Gods Woord
– het op de een of andere wijze in directe zin dienstbaar mogen zijn aan Gods volk Israël.
De eerste is uitgekomen in het van tijd tot tijd te mogen voorgaan in samenkomsten van messiaanse gemeenten en daarnaast met de publicatie van zijn 'keynote-studies' van de Tora op de internetsite parashotandhaftarot-sites.Google.com en
de tweede in het samen met zijn vrouw Joska nog zestien jaar actief te hebben mogen zijn in het gratis verspreiden van Gods Woord onder Joodse gemeenschappen in Hongarije, Roemenië en Servië, via de Stichting 'Israël en de Bijbel'.

 

 

29 februari 2020

Sjabbat

10:30

Simon van Groningen


Simon van Groningen is Pastor en voorganger en van een Evangelische Gemeente met visie voor Israël. Simon van Groningen verzorgt samen met Jaap Bönker een leerhuis in Andijk een leerhuis onder de naam Beit Lamedi (Huis van lering). Het  doel is om m.n. jonge mensen te leren in het Woord van God met als uitgangspunt dat de Joodse Messias Jeshua in alles te lezen is.