Samenkomsten en vieringen

Datum Dag Tijd Spreker Omschrijving
10.10.2015 Sjabbat 10:30 Ruben Fictorie Ruben Fictorie heeft een openbaring gekregen over wat het is om een zoon te zijn van de Vader. Daarin heeft God zijn ogen geopend voor Zijn volk en vooral Zijn vaderhart, vol trouw en liefde, voor Zijn volk. Ruben heeft een zalving op zijn leven om mensen, oud en jong, te roepen in dit zoonschap, niet langer slaaf maar kind!

Ruben is samen met zijn vrouw Tineke en hun kinderen Shanessa en Jochanan actief betrokken bij het werk van stichting Petach Tikvah, wat ´deur van hoop´ betekend. Deze stichting zet zich in om, vanuit een cultuur van gebed en aanbidding, een zegen te zijn voor het Joodse volk.
17.10.2015 Sjabbat 10:30 Jaap Heeringa Jaap Heeringa is oudste/voorganger
van de Messiaanse Gemeente Rehoboth in Leeuwarden.
24.10.2015 Sjabbat 10:30 Jack van der Tang Jack van der Tang is directeur van ‘Pilar of Fire’ welke zich bezig houdt met Israëlavonden, media informatie, hulp aan Israël en contacten met de Messiaanse beweging in Israël.
Jack is ook oprichter van het internetradiostation ‘Radio Israël’ waar het ware nieuws uit Israël de aandacht krijgt. Daarnaast ís er veel aandacht voor Israëlische muziek, programma’s en achtergrondstudies.
31.10.2015 Sjabbat 10:30 Klaas Goverts Klaas Goverts is gepromoveerd als Oudtestamenticus. Hij is Hervormd predikant in Noord Holland. Hij geeft door het hele land Bijbelstudies over tal van onderwerpen en Bijbelboeken.
Klaas is expert op het gebied van het Hebreeuws en zijn studies zijn heel bijzonder door de unieke uitleg met een bijzonder pastorale inhoud.
Sinds 1972 verzorgt hij leerhuizen en studiedagen, met name over de diepere lagen van het Hebreeuws en de achtergronden van de Hebreeuwse letters, kabbala, en gnostiek.
07.11.2015 Sjabbat 10:30 Rob Duijzer Rob Duijzer is in 2013 getrouwd met Christina, een Friezin uit Menaldum, en sinds dit jaar zijn zij de dankbare ouders van hun dochtertje Sifra.

In 2008 heeft hij zijn studie theologie afgerond. Daarna heeft hij, uit liefde voor grondtekst van Gods Woord, nog drie jaar Bijbels Hebreeuws gedaan. Als staflid van een gemeente was hij jarenlang verantwoordelijk voor onderwijs en heeft toen een diepgaande studie gegeven uit de boeken Genesis en Mattheüs. Zijn overtuiging groeide: hoofdthema in de Bijbel is Gods Koninkrijk door Zijn eeuwige Zoon Jezus, die gekomen is als Messias van het volk Israël om Gods verbond met Abraham, Isaäk en Jakob te vervullen. Tot zegen van de hele wereld. Dit is voor hem het evangelie.
Vanuit passie hiervoor is hij nu een vaste presentator van een bijbelstudieprogramma bij radioIsrael.nl
14.11.2015 Sjabbat 10:30 Jaap Heeringa Jaap Heeringa is oudste/voorganger van de Messiaanse Gemeente Rehoboth in Leeuwarden.
21.11.2015 Sjabbat 10:30 Wim Verwoerd Wim Verwoerd is getrouwd met Ria, vader van vier kinderen en ondertussen opa van 5 kleinkinderen.
Wim is oudste in de Messiaanse gemeente Nieuw-Lekkerland.

Samen met zijn vrouw is hij verbonden als bestuurslid aan Stichting Roechama; Een stichting die materiële en geestelijke hulp geeft aan Joodse mensen in Oekraïne. Hierdoor reist hij gemiddeld vier keer per jaar naar Oekraíne.
In het boek ‘Weg uit Babylon’, waarvan de eerste druk in maart 2012 verscheen, heeft hij de visie neergelegd, die God hem door Zijn Woord en Geest onderwezen heeft; De gemeente wordt opgeroepen, allereerst geestelijk uit Babylon weg te gaan voordat zij uiteindelijk in Israël ontkoming zal vinden, voordat de oordelen de wereld/Babylon zullen treffen.
28.11.2015 Sjabbat 10:30 Jean Luca Murk Jean Luca Murk is arts. Hij is oprichter van een studentenkerk in Utrecht en spreekt geregeld op verschillende plaatsen in het land.
05.12.2015 Sjabbat 10:30 Nog niet bekend ---
12.12.2015 Sjabbat 10:30 Jaap Heeringa Jaap Heeringa is oudste/voorganger van de Messiaanse Gemeente Rehoboth in Leeuwarden.
19.12.2015 Sjabbat 10:30 ds. Willem Glashouwer Willem Glashouwer: “Tussen de vele 'zendingsreizen' in de hele wereld, hoop ik toch ook vele kerken en gemeenten te dienen met de verkondiging van de Bijbelse boodschap over Israël, de gemeente van Jezus Christus en de naderende komst van de grote Koning.
Wat heeft de allerhoogste met Israël? Hoe ontdekken we het profetisch perspectief in de dingen die dagelijks om ons heen gebeuren? Graag kom ik daar met u over van gedachten wisselen."

ds. Willem Glashouwer is president van ‘Christians for Israel International’
06.06.2020 Test1234   Testuitlijning123456789  
Tuesday the 6th. Joomla 2.5 templates.
Realisatie, PeterAkkerman.nl