Samenkomsten en vieringen

Datum Dag Tijd Spreker Omschrijving
28.03.2015 Sjabbat 10:30 Tony Yurg Tony Jurg woont met zijn vrouw en drie kinderen in Zaandam en is werkzaam als ingenieur.
Ruim 15 jaar spreekt hij in diverse gemeenten. Tevens is hij docent van o.a. de Kesjer Cursus over de joodse wortels van het christelijke geloof en de Moadiem Cursus over de Bijbelse feesten.
Samen met zijn vrouw Anke Marth Jurg-Hoekstra vormen zij Keshet Atelier waar o.a. vlaggen en banieren worden gemaakt voor de eredienst.
04.04.2015 Sjabbat 10:30 Renaldo van de Schuur Renaldo van de Schuur is oprichter van Chosen People Ministries NL, onderdeel van Chosen People Ministries. Deze Joodse organisatie heeft als doel om het Goede Nieuws van de Messias Jesjoea bekend te maken aan het Joodse volk in Nederland en daarbuiten.
Daarnaast is hij bestuurslid van Stichting Mo’adim.
Renaldo studeert Theologie aan het Evangelisch College, is getrouwd en heeft twee kinderen.
10.04.2015 Vrijdag 10:30 Jaap Heeringa Jaap Heeringa is oudste/voorganger
van de Messiaanse Gemeente Rehoboth in Leeuwarden.
11.04.2015 Sjabbat 10:30 Ton Nennie Ton Nennie is samen met zijn vrouw Tineke in 2009 door Vader geroepen om Wachter op de Muur te zijn. Drie keer per jaar proclameren zij vanuit Gods Woord een aantal weken op de muur van de oude stad Jeruzalem.

In Nederland brengen zij in kerken, kringen en jeugdgroepen de ‘wachtersboodschap’ en geven zij studies over de relatie tussen God en Israël en over de relatie tussen Israël en de gelovigen uit de heidenen. Daarnaast organiseren zij i.s.m. Christenen voor Israël zgn. Wachtersreizen.
18.04.2015 Sjabbat 10:30 Richard Zevenhuizen Richard Zevenhuizen is Nationaal Coördinator ‘Ebenezer Operation Exodus’ Nederland. Het is een organisatie die geboren is tijdens de Golfoorlog in 1991, om Joodse mensen te helpen terugkeren naar Israël. Bijbelse profetieën gaan in vervulling; de God van Abraham ,Izaäk en Jacob (Israël) is trouw aan Zijn woord en maakt zijn beloften waar.

De humanitaire hulpprogramma’s van Ebenezer bieden praktische ondersteuning en vertroosting, aan de armen en behoeftigen in de Joodse gemeenschappen van de voormalige Sovjet-Unie, in Israël en elders.
25.04.2015 Sjabbat 10:30 Sieb Buiten Sieb Buiten is op latere leeftijd geroepen om in dienst van God te komen en het Evangelie te verkondigen.
Hij werkte in het pastoraat voor enkele Christelijke organisaties. Hij is tevens parttime werkzaam als directeur van het Comité Gemeentehulp Israël.
Hij spreekt geregeld over de eenheid van Gods Woord en de verbondenheid van Joden en Christenen. Als predikant en regiosecretaris is hij verbonden met het VPE.
Elke maand presenteert hij de Parasha via de internetradio van www.radioisrael.nl
01.01.2016 Test   TESTuitlijning123456789  
Saturday the 28th. Joomla 2.5 templates.
Realisatie, PeterAkkerman.nl